visitaval visitaval .

visitaval

واكنش ايران به ديدار مكرون و مسيح علينژآد

ناصر كنعاني در صفحه شخصي خود در توييتر نوشت: آناني كه ۴۴ سال حضور بي‌نظير اكثريت قريب به اتفاق ايرانيان در حمايت از كشور، انقلاب و رهبري خود را ناديده مي گيرند و به سراغ چند دلقك بي‌هويت مي روند، نه به دموكراسي اعتقاد دارند و نه انقلاب و ملت ايران را مي شناسند.

ديده‌بان: سخنگوي وزارت امور خارجه در توييتي به ديدار مكرون با عناصر مخالف نظام واكنش نشان داد.

مقالات بيشتر:هزينه فيزيوتراپي در منزل

ناصر كنعاني در صفحه شخصي خود در توييتر نوشت:

« آناني كه ۴۴ سال حضور بي‌نظير اكثريت قريب به اتفاق ايرانيان در حمايت از كشور، انقلاب و رهبري خود را ناديده مي گيرند و به سراغ چند دلقك بي‌هويت مي روند، نه به دموكراسي اعتقاد دارند و نه انقلاب و ملت ايران را مي شناسند.

بزودي در مقابل استقامت، قدرت و عظمت ملت ايران زانو خواهيد زد.»

مقالات ديگر:مركز مشاوره كودك و نوجوان مرزداران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۳۱:۳۴ توسط:visitaval موضوع:

۹۳ درصد بودجه صرف حقوق و مزايا مي‌شود/نمي‌توان هزينه زيادي صرف پژوهش كرد

معاون حقوقي و امور مجلس وزير علوم با بيان اين‌كه بيش از ۹۳ درصد بودجه‌ها درگير حقوق و مزايا است، گفت: با وجود اين مسائل و همچنين موضوع بحث‌هاي عمراني؛ واقعاً شايد امكان مشاركت در حوزه تحقيق و توسعه و پژوهش وجود نداشته باشد.

به گزارش ايسنا، در بند «د» تبصره ۹ ماده واحده لايحه بودجه پيشنهادي سال  ۱۴۰۲، شركت‌ها، بانك‌ها و مؤسسات انتفاعي دولتي موظف شده‌اند كه حداقل ۶۰ درصد از هزينه امور پژوهشي خود را به حساب صندوق شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري واريز كنند تا از طريق توافق‌نامه با دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي و پژوهشي اعم از دولتي و غير دولتي، جهاد دانشگاهي، پارك‌هاي علم و فناوري و حوزه‌هاي علميه صرفاْ در مسائل و مشكلات همان شركت‌ها، به مصرف برسد.

همچنين بند «ج» تبصره ۹ ماده واحده لايحه بودجه پيشنهادي سال ۱۴۰۲، به موضوع اختصاص يك درصد از اعتبارات هزينه‌اي دستگاه‌هاي اجرايي به امور پژوهشي و توسعه فناوري اختصاص دارد.

مقالات بيشتر:تعرفه فيزيوتراپي در منزل

با وجود اين‌كه اين تبصره‌ها در لايحه بودجه مصوب سال‌هاي گذشته نيز وجود داشتند، ولي عملاً اين مبالغ به بخش پژوهش و فناوري اختصاص پيدا نمي‌كند.

معاون حقوقي و امور مجلس وزير علوم درباره چرايي اختصاص نيافتن اين مبالغ به بخش پژوهش و فناوري مي‌گويد كه دستگاه‌هاي اجرايي درگير مسائل حقوق و مزايا هستند و به همين دليل اين امر محقق نشده است.

دكتر مرتضي فرخي در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اين‌كه قسمتي از اين مبالغ تحقق پيدا كرده است، گفت: قسمتي از اين مبالغ به واسطه اين‌كه اكثر دستگاه‌هاي اجرايي درگير مسائل حقوق و مزايا هستند، محقق نشده است.

وي با اشاره به اين‌كه بيش از ۹۰ درصد بودجه‌ها درگير حقوق و مزايا است، خاطر نشان كرد: با وجود اين مسائل و همچنين موضوع بحث‌هاي عمراني؛ واقعاً شايد امكان مشاركت در حوزه تحقيق و توسعه و پژوهش وجود نداشته باشد.

معاون حقوقي و امور مجلس وزير علوم ادامه داد: در وزارت علوم هم همين‌گونه است و تقريباً بيش از ۹۳ درصد بودجه به عنوان حقوق و مزايا پيش‌بيني شده است. هفت درصد بودجه باقي مي‌ماند كه بايد صرف مسائل فرهنگي، پژوهشي، فناوري و رفاهيات كاركنان، دانشجويان و اعضاي هيئت‌علمي شود.

وي با ذكر اين موضوع كه اكثر دستگاه‌هاي اجرايي كه درآمد داشتند، اين مبالغ را تخصيص داده‌اند و موافقت‌نامه‌هايي با مجموعه‌هاي وزارت علوم و دانشگاه‌ها امضا كرده‌اند، گفت: ولي سقف مبالغ اختصاص داده‌شده قطعاً اين اعداد ۴۰ درصد و ۶۰ درصد نيست.

فرخي ركود در دوره قبل را دليل اختصاص نيافتن اين مبالغ دانست و توضيح داد: در بيشتر دستگاه‌ها در دولت جديد به واسطه ركودي كه در دولت گذشته وجود داشت، بودجه‌ها صرف حقوق و مزايا مي‌شود. به همين دليل امكان هزينه در حوزه‌هاي توسعه‌اي در سال اول دولت، وجود نداشته است.

وي خاطر نشان كرد: تلاش ما اين است كه در سال ۱۴۰۲ توجه ويژه‌اي به بودجه پژوهش شود و اين بودجه، در مجلس شوراي اسلامي با يك نگاه كريمانه‌تري تصويب شود. حتماً وزارت علوم متكفل است و پيگيري خواهد كرد كه اين مهم انجام گيرد.

 

فرخي در پاسخ به سؤال ايسنا در مورد دلايل فاصله زياد ميزان بودجه پژوهش با اسناد بالادستي و موانع به تحقق نرسيدن اسناد بالادستي، گفت: واقعيت‌هاي بودجه را بايد درك كنيم. از نظر عددي در خود وزارت علوم بيش از ۹۳ درصد بودجه صرف حقوق و مزايا مي‌شود. هفت درصد باقي‌مانده را رييس دانشگاه و مديريت دانشگاه و پژوهشگاه، كجا مي‌تواند صرف كند؟ بعضاً مسائل فرهنگي اولويت دارند، بعضاً مسائل دانشجويي، صنفي، فناوري و پژوهشي. چقدر از اين هفت درصد رسوب مي‌كند براي مسائل پژوهشي؟

وي تاكيد كرد: با تدبيري كه مقام وزارت علوم داشته و مذاكراتي كه با دولت و سازمان برنامه و بودجه داشتيم، تلاش مي‌كنيم اين اتفاق در سال ۱۴۰۲ بيفتد. سال ۱۴۰۱ دوران گذار بود، دولت تازه شكل گرفته بود و در بودجه ۱۴۰۱ به واسطه اين‌كه تيم در مجموعه‌ها عوض نشده بود، خيلي دقت‌نظر نبود؛ تلاش ما در سال ۱۴۰۲ اين است كه عقب‌ماندگي جبران شود.

مقالات ديگر:سالن عقد شهرك غرب


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۱۲:۱۷ توسط:visitaval موضوع:

چگونه سيستم ايمني خود را تقويت كنيم؟

ايسنا/آذربايجان غربي سلامتي حالتي از آسايش و رفاه كامل جسمي رواني اجتماعي و معنوي و بزرگترين نعمت و هديه خداوند است، سلامتي يعني اينكه تمام افعال بدن سير طبيعي خود را داشته و خالي از هرگونه اختلال و نقص باشند.

معمولي ترين بعد سلامت جسمي است و ابعاد رواني و اجتماعي و معنوي در مراتب بالاتري هستند، دستگاه هاي ايمني و دفاعي مهمترين نقش را در ايجاد ارتقا و حفظ سلامتي بر عهده دارند. دستگاه ايمني دفاعي بدن اگر به قاعده درست و به اعتدال عمل كنند خوب است لذا ضعف يعني تفريط و شدت( افراط) در عملكرد اين سيستم هردو زيانبار است.

با اين مقدمه خبرنگار ايسنا براي دريافت پاسخ به سئوال "از كجا بدانيم سيستم ايمني بدنمان قوي است" و "از چه راههايي مي توان اين سيستم را تقويت كرد" به گفت و گو با يك متخصص بيماري هاي عفوني پرداخته است.

مقالات بيشتر:فيزيوتراپي در منزل كرج

دكتر سيد جليل موسوي با بيان اينكه در سطح پوست بدن، دستگاه گوارشي از دهان تا مقعد و برخي نواحي ديگر، بيشمار ميكروب وجود دارند كه از آنها به عنوان فلور طبيعي بدن نام مي بريم، گفت: وقتي ساختار ايمني _دفاعي بدن سالم است اين فلور طبيعي نه تنها ضرر ندارد بلكه مفيد هم است اما در حالات ضعف ايمني، ميكروبها به عنوان عفونت هاي فرصت طلب موجب ايجاد بيماري هاي مختلف مي شوند.

وي با بيان اينكه ضعف ايمني مي تواند مادرزادي، ژنتيكي و يا اكتسابي باشد، افزود: در موارد شديد ادامه حيات مقدور نيست و منجر به مرگ مي شود،ضعف ايمني بسته به نوع و شدت آن مي‌تواند منجر به بروز تعداد فراواني بيماري هاي متفاوت شود از عفونت هاي ويروسي، باكتريايي، قارچي و انگلي تا بروز سرطان‌هاي مختلف و بيماري هاي ديگر.

اين تخصص بيماري‌هاي عفوني اظهار كرد: اگر ايمني بدن بيش از حد فعال شود منجر به بروز بيماري‌هاي خود ايمني و واكنش هاي آلرژيكي مي شود مثل بيماري لوپوس، بيماري آرتريت روماتوئيد، ديابت، بيماري هاي آلرژيك و گروه وسيعي از بيماريهاي روماتولوژيك... در اين موارد سيستم ايمني از حالت اعتدال خارج شده به سلول ها و اجزاي خودي حمله مي كند.

دكتر موسوي با اشاره به اجزا و اعضاء ايمني بدن گفت: گلبول هاي سفيد با انواع متعدد آن، گره هاي لنفاوي، طحال لوزه ها، مغز استخوان، پوست، غشاهاي مخاطي و كبد اين اعضا ضمن اينكه هر كدام وظايف ويژه و خاص خود را دارند در ارتباط و تعامل با هم عمل مي‌كند و اين هماهنگي با بسيار پيچيده و عميق است و هنوز هم ابعاد آن كاملا شناخته شده نيست.

وي با بيان اينكه پوست اولين خط ايمني_ دفاعي بدن را دارد، خاطر نشان كرد: غشاي مخاطي، مجاري تنفسي، گوارشي، ادراري_ تناسلي مواد و آنزيم هاي موجود در عرق بزاق و همچنين ترشحات واژن همگي در ايمني و دفاع بدن نقش ايفا كرده و ميكروب ها را از بين مي برند.

علامت ضعف سيستم ايمني بدن

اين متخصص بيماري‌هاي عفوني با اشاره به علامت هاي ضعف ايمني در بدن افزود: اغلب افرادي كه دچار ضعف ايمني هستند احساس بيماري و كسالت دارند، هميشه حالاتي شبيه سرماخوردگي دارند، همچنين بالا بودن سطح استرس و اضطراب، التيام كند يا عدم التيام زخم هاي بدن، ابتلا به عفونت‌هاي مكرر و متعدد، وجود مشكلات گوارشي زياد مانند اسهال، نفخ، يبوست، احساس خستگي دائم از جمله علائم ضعف ايمني بدن است.

دكتر موسوي، وجود برخي بيماري‌هاي ارثي، ژنتيكي و اختلالات نقص ايمني اوليه، برخي بيماري هاي اكتسابي، رژيم غذايي نامناسب، كمبود ريز مغذي ها، كمبود ويتامينها، كم خوابي، مصرف سيگار و دخانيات و الكل، استرس، بي‌تحركي، احساسات و نگرش منفي، گروه قابل توجهي از داروها از جمله داروهاي شيمي درماني و كورتون ها را از عوامل ايجاد كننده ضعف در سيستم ايمني بدن برشمرد.

راههاي تقويت سيستم ايمني بدن

وي با اشاره به اينكه داشتن يك رژيم متعادل و سالم، به اندازه كافي خوابيدن، ورزش منظم و داشتن تحرك لازم و كافي، كنترل درست استرس‌ها، پختن كامل گوشتها، عدم مصرف سيگار و دخانيات و داروهاي غيرمجاز، واكسيناسيون مناسب و به موقع، داشتن وزن مناسب، شستن مرتب دست‌ها و بهداشت عمومي، استفاده لازم و كافي از ميوه و سبزي ها باعث ايجاد ايمني خوب و تامين سلامتي در بدن مي شود.

وي ادامه داد: بهترين راه تامين ريز مغذي ها و ويتامين ها داشتن رژيم غذايي مناسب به ويژه مصرف متعادل سبزي و ميوه است البته مصرف بي‌رويه املاح و ويتامين‌ها نه تنها مفيد نيست بلكه گاه زيانبار بوده و موجب مسموميت مي شود.

مقالات ديگر:كلينيك ترك اعتياد شرق تهران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۵۲:۳۲ توسط:visitaval موضوع:

خبر خوش براي محكومان اعتراضات اخير

رئيس قوه قضائيه گفت: با موافقت رهبر انقلاب پرونده آن دسته از افراد اغتشاشات اخير كه متنبه شدند در هر مرحله‌اي كه قرار دارد مختومه خواهد شد.

ايسنا: رئيس قوه قضائيه گفت: با موافقت رهبر انقلاب پرونده آن دسته از افراد اغتشاشات اخير كه متنبه شدند در هر مرحله‌اي كه قرار دارد مختومه خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسني اژه‌اي امروز يكشنبه (۱۶ بهمن) طي سخناني در بخشي از همايش مشترك حمايت اجتماعي و قضايي از نيازمندان گفت: با پيشنهادي كه خدمت مقام معظم رهبري تقديم شد و با موافقت معظم‌له همراه بود، پرونده آن دسته از افراد اغتشاشات اخير كه متنبه شدند در هر مرحله‌اي كه قرار دارد مختومه خواهد شد و اين يك عيدي براي مردم و خانواده اين دستگيرشدگان است.

مقالات بيشتر:فيزيوتراپي در منزل

رئيس قوه قضائيه گفت: بسياري از اين دستگيرشدگان جوان‌هايي هستند كه به محض آنكه متوجه توطئه دشمنان در جريان اغتشاشات اخير و اقدامات خبيثانه‌اي نظير آتش‌زدن قرآن و پرچم ايران شدند، برائت جسته و صف خود را از عناصر اصلي اغتشاشات جدا كردند؛ اين جوانان به هيچ‌وجه درمقابل نظام جمهوري اسلامي نيستند؛ لذا ما نيز با پيشنهاد عفو و مختومه شدن پرونده آنها در هر مرحله‌اي كه قرار دارد اين فرصت را براي آنان فراهم كرديم تا آينده‌شان به واسط ثبت كيفري، تحت تأثير قرار نگيرد؛ بديهي است چنانچه اين افراد عفوشده مجدد مرتكب جرم شوند، طبق قانون برخورد سنگين‌تري با آنها خواهد شد.

محسني اژه‌اي تصريح كرد: رويكرد دستگاه قضايي از همان ابتدا، تفكيك قائل شدن ميان معترضان و عناصر اصلي اغتشاشات بود؛ بر همين اساس اگرچه افراد فريب‌خورده اغتشاشات با عنايت مقام معظم رهبري مشمول عفو قرار گرفتند اما عناصر اصلي اغتشاشات كه مرتكب جنايت و محاربه و افساد في‌الارض شده يا سبب خسارت به اموال مردم شده و شاكي خصوصي دارند و يا مرتبط با سرويس‌هاي جاسوسي بيگانه هستند در زمره عفوشدگان قرار ندارند.

رئيس قوه قضائيه بيان داشت: همچنين ساير زندانيان واجد شرايط نيز كه آزادي آنها از زندان براي امنيت مردم مضر نمي‌باشد به موجب عفو اخير، از زندان آزاد خواهند شد و يا با تخفيف مجازات مواجه مي‌شوند.

مقالات ديگر:لابراتور دندانسازي در تهران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۲۴:۱۸ توسط:visitaval موضوع: